-

Senaste inläggen

ANNONS
ANNONS
Av amelie - 26 augusti 2012 12:07

Var i stallet igår med Alice, träffade Karolina där, och sen sprang jag medans Alice red. Sen när jag kom hem kollade jag på film med Alice, Red Riding Hood. Såg ju den med Antonija för inte alls längesen, men Alice ville också se den, så såg den igen!

Idag är det träning som står på schemat, annars har jag faktiskt ingen aning. Vi hörs, puss!

 

Av amelie - 25 augusti 2012 13:30

     

Av amelie - 25 augusti 2012 11:29

INNAN:

 

 

NU:

 

Av amelie - 24 augusti 2012 15:17

   

Veckan har varit rätt fullpackad, om man säger så. Har börjat träningen, hade världens träningsvärk efter i Söndags, och i Onsdags hade vi träning i nästan två timmar. Sprungit med Antonija har jag också hunnit med. Annars har jag varit på Olympia och sett HIF - Celtic, och tyckte att resultatet var riktigt orättvist!

Skolan har börjat också, känns rätt sjukt att jag redan går i nian. Bara ett år kvar på min skola, hjälp... Och jag har ingen aning om var jag vill gå sen.

Hur som helst så har veckan varit hyfsat lugn, och det har känts bra! Hade väldigt kul på SO-lektionen idag med Felicia och Antonija.... Sjuka människor säger jag bara, haha!

Det enda dåliga hittills är nog att vi inte ska få skåp förrän någon gång i nästa vecka, så för tillfället ligger alla böcker i en hög i klassrummet, och vissa i väskan. Men det blir bra när vi får våra skåp, bara jag får överskåp är jag nöjd!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se