-

Senaste inläggen

Av amelie - 24 september 2012 19:19

Blir ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever bara, haha. Har pluggat större delen av eftermiddagen sedan jag kom hem från skolan, och nu ska jag ta bussen om typ tio minuter till olympia, eftersom det är skånederby mellan HIF och MFF! Riktigt härligt, skiter fullständigt i att det regnar massor, haha! Ha det bra!

ANNONS
ANNONS
Av amelie - 22 september 2012 20:42

     

Av amelie - 22 september 2012 17:27

Efter skolan igår stack jag och Antonija till danshuset för att träna i någon timme. Sen på kvällen kom Felicia hit, och vi stack till Sundspärlan, till Traffic Light! Var riktigt roligt där, och även om jag är supertrött idag och min röst känns lite sådär hes ibland så var det värt det! Fick dock inte sova så jättelänge idag eftersom vi skulle ha gäster mitt på dagen. Så gick upp och duschade och fixade mig och sådär, sen kom släkten. Alice har ju fyllt år, så vi skulle fira henne!


De åkte nyss, och jag hade tänkt sätta mig och plugga en stund (även om jag vanligtvis är helt emot att plugga på lördagar) eftersom vi har prov på måndag. Känns inte sådär supermegabra. Men jag överlever, antar jag!

Har fullt upp imorgon också, så fixar ett tidsinställt inlägg med bilder bara. Ska ha basar med klassen på skolan, och ska vara där redan nio. Klockan nio på söndag, tjoho! Nä, men i alla fall så ska jag vara där ett tag och sen har jag träning på eftermiddagen som vanligt. Puss!

 

Av amelie - 20 september 2012 20:31

GRATTIS I EFTERSKOTT, PAJAS!


Hej! Har suttit med ett ton läxor både igår och idag (har haft studiedagar eftersom det är utvecklingssamtal på skolan). Annars hade jag då mitt utvecklingssamtal igår, och Alice fyllde år också, så vi firade henne både på morgonen och sen lite mer på kvällen. Hade också träning som vanligt. Idag fick jag gå upp hur tidigt som helst torts att jag är hemma eftersom jag skulle till tandläkaren. Gick bra, ska dit någon gång i november igen, för dom skulle kolla ifall jag ska ha tandställning, dock är det inte alls säkert, så vi får väl se hur det blir med det!
Har också hunnit med att baka blåbärsmuffins idag, supergoda blev dom! Kram!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se