-

Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

take me down like i'm a domino

Av amelie - 29 januari 2012 21:37

har kollat på en film ikväll, guldkompassen. riktigt bra var det, förutom att den slutade jobbigt, det kändes inte som ett slut riktigt. antar att det finns en fortsättning eller ska komma? får kolla upp det, för i så fall vill jag se den!

annars har det väl inte hänt så mycket? funderar på att hoppa över idrotten imorgon med tanke på min förkylning... usch! får dock se hur jag gör.

mobilbloggade ju innan, fortsätter kanske göra det någon gång ibland när jag inte har ork att sätta på datorn, det enda problemet var att alla ikonerna där man väljer bilder, videoklipp, smileys och annat fanns inte med i mobilen? så även om jag hade haft någon bild, så hade jag inte kunnat ladda upp någon. så det blir ju inte så kul, med en massa bildlösa inlägg...


aja, nu ska smink och sånt bort (det lilla jag hade idag) och sen får jag se vad jag gör. säger godnatt nu, även om det är ett tag tills jag ska sova. godnatt!   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av amelie - 2 januari 2014 20:47

.... fast på blogg.se i stället! http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/  http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/ ht...

Av amelie - 15 oktober 2012 19:03

   

Av amelie - 14 oktober 2012 20:14

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se