-

Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

vägen från helsingborg till ljungbyhed kan vara längre än man tror!

Av amelie - 29 januari 2012 12:01

Var ju på traffic light förra helgen, var riktigt grymt! annars har det inte hänt jättemycket i veckan - pluggat, tränat, träffat vänner och sånt där, som vanligt, alltså. orkar inte berätta om allt, men kan ju ta det som hände i fredags i alla fall!


hände en massa konstiga grejer, bland annat så hade jag isabellas mobil, så sa jag:

"här, du får ta din iphone nu, hejdå."

& sen fortsatte jag gå bredvid henne, haha, det var inte ens meningen att säga hejdå, det bara kom...


efter skolan följde isabella med mig hem, jag packade och lite sånt, sen gick vi till bussen. där råkade bella säga "lägg av" när en busschaufför i en annan buss öppnade dörrarna, och så stängde han dom direkt igen när hon sagt det, haha. i själva verket var det mig hon sa det till.

vi mötte antonija på knutan, tog tåget till klippan. sen gick vi till netto och köpte godis, och jag klagade på att det var långt eftersom jag inte kunde se affären från där vi var, men det var faktiskt inte alls långt egentligen. när vi kom tillbaka till stationen väntade vi på bussen, som stod en bit bort. så när vi trodde att den skulle komma till oss, så kör den iväg i stället, och det var sista bussen, nästa skulle inte gå förrän om tre timmar. så vi började kuta till nästa busshållplats, tills vi insåg att vi inte skulle hinna. då ringer isabella sin pappa, samtidigt som vi ser att bussen kommer tillbaka. så vi börjar kuta tillbaka till busshållplatsen, samtidigt som bellas pappa svarar, och det enda han hör är bellas flåsande när vi springer, haha.

vi hann med bussen i alla fall, och busschauffören sa "trodde ni inte att jag skulle komma tillbaka?" och vi kunde inte ens prata så andfådda vi var.


så kommer vi till hemköp där vi ska hyra film, frågar om man får hyra utan leg. det fick man inte, så vi börjar gå igen, då kommer antonija på att hon har sitt skolkort med sig, så vi fårgar om det går att använda. det gick, så vi går bort till automaten där vi ska hyra filmen, väljer film osv. sen trycker vi in antonijas personnummer, och då kommer det upp att man måste vara femton för att kunna hyra. jaha. vi tänkte skita i det då, men då börjar maskinen sega, och antonijas personnummer står kvar, så vi vill inte lämna den bara. vi säger till, någon hjälper oss, och så säger hon "så, nu kan ni hyra."

men vi visste ju att det inte skulle gå då, så vi säger bara "nej, vi ska inte hyra någon film" och så går vi. HAHA, dom måste ha tyckt att vi var jättejobbiga!


sen gick vi till bensinmacken, hyrde film och sånt där, när vi står i kassan säger isabella:

"ska jag dra kortet nu?"

hon i kassan: ja

bella: oj, vad roligt!

& jag och antonija står och skrattar.


sen går vi hem till bella, och inser att det tagit oss tre timmar att ta oss från helsingborg hem till isabella. bra jobbat!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av amelie - 2 januari 2014 20:47

.... fast på blogg.se i stället! http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/  http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/ http://linneaamelie.blogg.se/ ht...

Av amelie - 15 oktober 2012 19:03

   

Av amelie - 14 oktober 2012 20:14

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se